websikehealthcheck

Inspiráló ötletek weboldal készítéshez

Időpontfoglalás bővítmény helyett egy egyszerű és ingyenes módszer a weboldaladhoz

Időpontfoglalás bővítmény helyett egy egyszerű és ingyenes módszer a weboldaladhoz

István teljesen felpörögve hívott az edzőteremből: „Richie, kitaláltam egy új menüpontot a weboldalra, ami a bejelentkezéseket fogja intézni, gyere át gyorsan, hogy megbeszéljük.”
Átrohantam hozzá ebédidőben, mert máshová nem tudtam hirtelen beszúrni. Elémtett egy tányér rántott sajtot rizzsel és salátával és azt monda, hogy ebédeljek meg, amíg meghallgatom. Amíg ettem, elémtárta brilliáns(nak tűnő) tervét arról, hogyan fognak az emberek az edzőtermébe bejelentkezni. Elmondta, hogy ez a szoftver készen megvehető és nettó 300.000 Ft-ért beépítik ripsz ropsz. Amikor szóhoz jutottam, elmagyaráztam neki, miért ne vágjon ki az ablakon egy rántott sajtnál nagyobb összeget erre…

Most – 2021-ben az egyik mentoráltam egy alakformáló kardió szalont nyitott Óbudán és nyitás előtt néhány héttel jelentkezett a Mentor Programomra.

Szeretett volna ő is egy bejelentkezési lehetőséget, és ugyanazt meséltem el neki, mint Istvánnak évekkel ezelőtt. Ő nem is tervezett ilyen összeget rászánni, sőt… az egész weboldalt kevesebből szerette volna elindítani, mint 3-400.000 Forint. Mégis megtörtént, hogy a vevők alig a nyitás első napjaiban elkezdtek a hirdetései és a weboldal hatására szállingózni.

Tudod mit csinált?

Nézd végig ezt a diát amiben meglátod, mi mindenre figyeltünk ennél a weboldalnál, hogy szimpatikus legyen az érdeklődőknek. A végén meglátod azt is, milyen egyszerű és ingyenes módszert használtunk fel arra, hogy az alakformalas-kardioval.hu oldalon láthatóak legyenek a szabad időpontok.

 

 

Tetszettek ezek a megoldások?
Tudom, jó lenne ezt ennél részletesebben is látni ahhoz, hogy alkalmazható legyen. Ezért az egész történetet elmesélem és azt is, hogy mit válaszoltam Istvánnak az edzőteremben. Készítettem egy videót is a VIP csoporttagjaimnak róla.

Gyere, nézd meg Te is és közben próbáld ki a közösségünket, ahol csupa egymásnak segíteni képes ember jött össze, hogy tanuljanak és inspirálódjanak az online marketingről. Már csak ez az egy videó megéri az első havi díjat és máris 70+ óra anyaghoz férsz hozzá a csoportomban.

Klikk ide a részletekért és várlak téged is a Mentor Program LIVE -ban!

Temesvári Richárd
Felfedeztem, hogy van egy réteg, akinek remek szolgáltatása van, de mégsem annyit keres vele, amennyit megérdemelne. Ők nem tudnak milliókat szánni reklámra és nem akarják elpazarolni a pénzt megfizethető, ámde közepesen gyenge kivitelezőkre. Ezért készítettem el nekik a Websiker Mentor programot, hogy több mint 20 év tapasztalatával elérhető áron segíthessek felépíteni a saját, vevőszerző weboldalukat. Lehetek a Mentorod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük