websikehealthcheck

Blog...

Hogyan rakott össze a nulláról egy sikeres weboldalt nagycsaládos anyukaként?

elmesélte, hogyan jutott el a weboldal készítés első gondolatától az első online sikerekig

Számomra is megdöbbentő az a hozzállás, ahogy Tünde nekifogott a weboldal készítésnek. Hogyan lesz egyáltalán valakinek weboldala a nulláról, aki nem is gondolkodott ebben? Hogyan rakhatja össze egy laikus a saját weboldalát, amikor soha nem foglalkozott ezzel? Tünde elmesélte, hogyan jutott el a weboldal készítés első gondolatától az első online sikerekig és az online tanfolyamok felépítéséig nagycsaládos anyukaként…

Tünde az eletben-tart.hu tulajdonosa…

Egy éve ismerkedtünk meg, amikor jelentkezett a Websiker Mentor Program VIP tanulójának, és eldöntötte, hogy ő nulláról, minden előzetes képesítés nélkül összerak egy saját weboldalt. Mára előfizetői vannak és egy igen látogatott blogja, pedig azt gondolná az ember, hogy kicsit sem könnyű témát választott magának.

 

Ezúton is gratulálok a sikereihez és kívánok még továbbiakat! Tünde weboldalát – az eletben-tart.hu -t – itt tekintheted meg.
Nézd meg a videót és nézd meg utána azt is, hogyan tudod követni Tünde példáját és Te is megcsinálni a saját, egyedi és profitáló weboldalad!

Klikk ide és mutatom, mit használt a sikeréhez Tünde: Websiker Mentor Program

Temesvári Richárd
Felfedeztem, hogy van egy réteg, akinek remek szolgáltatása van, de mégsem annyit keres vele, amennyit megérdemelne. Ők nem tudnak milliókat szánni reklámra és nem akarják elpazarolni a pénzt megfizethető, ámde közepesen gyenge kivitelezőkre. Ezért készítettem el nekik a Websiker Mentor programot, hogy több mint 20 év tapasztalatával elérhető áron segíthessek felépíteni a saját, vevőszerző weboldalukat. Lehetek a Mentorod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük