websikehealthcheck

Websikeres példaképek

Hogyan indíthatja el a vevőszerző weboldalát egy coach?

hogyan indíthatja el a vevőszerző weboldalát egy coach

Ma reggel Kozák-Ágó Szilvia látogatott el hozzám egy interjúra – az Újrakezdés Mesterfokon oldal megálmodója, mozaikcsalád mentor. Arról beszélgettünk, hogyan vágott bele az internetes megjelenésbe, mik voltak a kezdeti nehézségek, mennyit kellett tanulnia és fejlődnie ahhoz, hogy a weboldala jó megítélést és megrendeléseket biztosítson neki. Szilvia egészen részletesen beavatott a weboldal készítés részleteibe…
nézd csak >>>

Fantasztikusan inspiráló Szilvia lendülete és hozzáállása. Olyan lenyűgöző weboldalt és hozzá tartozó komplex megjelenést épített magának a nulláról, hogy sok “weboldal készítőnek” is becsületére válna.

De hogy sikerült ezt laikusként megcsinálnia?

Nézd meg a teljes videót, vagy olvasd el alatta a bejegyzést, ami a videó rövidített kivonata…

Fantasztikusan inspiráló Szilvia lendülete és hozzáállása. Olyan lenyűgöző weboldalt és hozzá tartozó komplex megjelenést épített magának a nulláról, hogy sok “weboldal készítőnek” is becsületére válna. De hogy sikerült ezt laikusként megcsinálnia?

Szilvia 25 év alkalmazotti lét után hagyta ott az állását és kezdett vállalkozásba….

2 éve végezte el a coach képzést és azóta is fejleszti folyamatosan magát. Több mint 10 éve vált el és ezután mostani párjával – élete szerelmével – egy 7 fős mozaikcsaládot alkottak. Nem is volt számára kérdés, hogy a mozaikcsaládokban felmerülő kihívásokban szeretne segíteni az embereknek. Mivel a koronavírus kezdetén vágott bele igazán a munkába, gyorsan rákényszerült arra, hogy weboldalt kell készítenie.

Arra számított, hogy ajánlásokból, ismerősöktől érkeznek majd az ügyfelei…

“Majd szájról szájra terjedek” – gondolta az alapján, hogy 100 óra ingyenes tanácsadást tartott a tanulói időszakában. Az emberek azonban nem jöttek, hiszen a vírus miatt bezártak előtte a lehetőségek.
Elkezdett az interneten informálódni és keresni a megoldást, hogyan tud elindulni és kitűnni. Talált sok-sok megoldást, de 47 évesen nekiállni ennyi mindent megtanulni, nem a legkönnyebb helyzet. A marketing különösen távol állt tőle, így komoly fájó pontként élte meg, hogy ezzel foglalkozni kell.

Ingyenes marketing tanfolyamokat nézegetett először…

Ebből megtanult néhány alap fogást. Ami igazán megfogta, az a Websiker Mentor ingyenes minitréningje, így komolyabban elkezdett foglalkozni a weboldal körüli teendőkkkel. Maximalizmusa miatt úgy gondolta, hogy van egy megjelenési színvonal, ami alatt nem hajlandó kitenni magát az internetre. Előtte is szeretett írni, sok blogcikket előre megírt, de szerette volna ezt a megfelelő formában megjeleníteni.

“Ez hozott egy olyan szerelmet, hogy rájöttem: Imádom ezt csinálni”

Amikor beiratkozott a Websiker weboldalkészítő tanfolyamra, utánajárt, hogy mennyibe kerül egy profi weboldal. Ezek az összegek nem voltak számára reálisak akkor, így nem volt kérdés, hogy magának kell megtanulnia mindent. Belevágott és azt tapasztalta, hogy messze többet tud ez a weboldal, mint amire neki egyelőre szüksége lehet. A férjének már volt egy egyszerűbb weboldala, de látta, hogy mennyivel “szegényebb” a tudása annak a felületnek. Ezért döntött a Websiker Mentor Program mellett.

Mivel sokan dícsérték a weboldalát, egyre szívesebben foglalkozott vele…

…és összeállt egy ízléses, számára is vállalható weboldal, amit nem csak a környezete ismert el, hanem remek visszajelzéseket kapott rá webes és marketinges szakemberektől is. A belefektetett munka és tanulás tehát meghozta a gyümölcsét és Szilvia weboldala elkezdett dolgozni. A weboldal és az oktatócsomag hatékony segítség volt Szilviának az elképzelése megjelenítéséhez.

 

“Több ilyen oldalra fel voltam iratkozva, több tanfolyamon is résztvettem. Valahogy ahogy elindult ez a 7 részes “bevezető” már ott olyan sokat kaptam és olyan szimpatikus volt a felépítése. Emlékszem is, mi volt az a mondat, ami megfogott: azt mondtad, volt olyan, aki ezt végigcsinálta és elindult ezen a szakmán. Tehát adott neki annyit, hogy utána elkezdett ezzel foglalkozni. Engem ott azért fogott meg, mert ha ott ki meri jelenteni, hogy ebből akár ilyet is lehet csinálni, akkor ez egy jó dolog.”

 

Eleinte én is küzdöttem a weboldallal…

Egyes dolgok nagyon sok időbe kerültek, de mostmár kezd megjönni a rutinja és egyre ügyesebben alakítja ki a szükséges dolgokat. Azt is el tudja képzelni, hogy a Websiker képzés alapján hobby-ból össze tudna rakni másnak is weboldalt. Nem célja… de képes lenne rá.

Kedvenc visszajelzése: Egy konferencián megkérdezték tőle, hogy van e weboldala. Megmutatta és az előadó felkérte azonnal egy online tréningen való előadásra. A szakmai múltja alapján még nem hívták volna meg, de a weboldala alapján azonnal egy hiteles szakember képét mutatta.

Szilvia internetes elindulása, weboldala és tartalmai tényleg mintaszerűek…

Gratulálunk az eddigi megvalósításhoz és remélem, még sokáig tudjuk támogatni a terveidet, ötleteidet Szilvia. A Websiker Weboldal csomag szerencsére olyan fejleszthető felület, amivel nincs szükség arra, hogy időnként lecserélje az ember, hanem képes alkalmazkodni a vállalkozás fejlődéséhez. A szakértőink segítsége pedig mindig ott várja mentoráltjaim, hogy ha elakadnak, vagy már magasabb szintű megvalósítást szeretnének, akkor legyen kire bízni a feladatot.

Szilvia azoknak a kezdő – vagy akár haladó vállalkozóknak ajánlja a Websiker Mentor Programot, akik anyagilag még nincsenek azon a szinten, hogy megfizessenek egy profi weboldalkészítőt, de többet akarnak egy ingyenesen elérhető weboldalnál. Azoknak is való szerinte, akik szeretnék érteni, megtanulni a marketing részét is.

 

“Ezzel a Websiker Mentor Programmal profi szinten el lehet indulni, mert minden benne van, amire szükség van, nagyon szép színeket lehet használni, nagyon szépen össze lehet rakni. Vannak magasabb szintű részek benne, de kielégíti a kezdő vállalkozók igényeit.”

 

A Mentor Programon tanultak és a Websiker Weboldal csomag közös eredményét megnézheted Te is itt: www.kozakagoszilvia.hu 

A program részleteit pedig megtalálod itt:
WEBSIKERES WEBOLDAL KÉSZÍTÉS SAJÁT KEZŰLEG
Vágj bele még ma és legyen websikeres weboldalad!

Temesvári Richárd
Felfedeztem, hogy van egy réteg, akinek remek szolgáltatása van, de mégsem annyit keres vele, amennyit megérdemelne. Ők nem tudnak milliókat szánni reklámra és nem akarják elpazarolni a pénzt megfizethető, ámde közepesen gyenge kivitelezőkre. Ezért készítettem el nekik a Websiker Mentor programot, hogy több mint 20 év tapasztalatával elérhető áron segíthessek felépíteni a saját, vevőszerző weboldalukat. Lehetek a Mentorod?

2 Responses

  1. Kozák-Ágó Szilvia szerint:

    Ezt a lehetőséget szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné maga is megtanulni a weboldal készítés rejtelmeit, mindezt egy jól használható és igen “csinos” weboldallal. Személy szerint nagyon örülök, hogy megtalált ez a lehetőség. Köszönöm, hogy ezt el is mondhattam.

    1. Ragyogó példa vagy Szilvia, és én is boldog vagyok, mikor ilyen elszánt és akadályokat nem ismerő vállalkozókat látok. Sikerre vagy ítélve, csak így tovább kitartóan 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük