websikehealthcheck

Websikeres példaképek

A legbolondabb magyar online marketingesek riportja

A legbolondabb magyar online marketingesek riportja - Websiker Mentor

„Ez az online marketing olyan rohadt száraz” – szokták mondani a magyar vállalkozók, mert hát lássuk be, legtöbben csak szakkifejezésekkel tüzdelve és rémkomolyan adják elő ezt a témát. Ezért úgy döntöttem, hogy meghívok 4 igazán bolond tanácsadót a Websiker Mentor Ház stúdiójába, hogy feldobjuk egy kicsit a hangulatot és a hasznos, ingyenes online marketing tanácsok mellett igazán kiröhöghesd magad az április 1 alkalmából készült adáson. Érdekel 4 elvetemült hülye online marketinges és 1 kicsit bolond, de jó szándékú Websiker Mentor – riporter?

Nézd meg a bolondok napjára készült Websiker TV adást és tanulj belőle – helyenként a nevetéstől a hasadat fogva.
A videó végén megköszönöm, ha megírod itt lentebb hozzászólásban, hogy hogy tetszett és ki volt a kedvenc karaktered!
Előre is köszi.

 

Figyelmeztetés!

Egyes tanácsok áprilisi tréfák és pont az ellenkezője igaz, mint amit hebehurgya online marketingeseink mondanak! Erre szöveg figyelmeztet a videó alatt. A helyes tanácsokat viszont akkor hallod, amikor piros ingben és arany nyakkendőben látsz a felvételen.
Csak hogy tisztázzuk 🙂

Amennyiben szeretnél bármelyik videóban szereplő “tanácsadótól” tanulni, jelentkezz az egyik Websiker Mentor Programra, vagy személyes konzultációra…
…de személyes oktatást és nem (csak) áprilisi tréfának használható tanácsokat csak a piros inges fiatalembertől kaphatsz. A többi is elérhető, de erősen feláras.

WEBSIKER MENTOR PROGRAMOK ITT

Előbb azonban kérlek írd meg, hogy hogy tetszett és ki volt a kedvenc karaktered
és ha bejött a videó, oszd meg vállalkozó ismerőseiddel kérlek!

Temesvári Richárd
Felfedeztem, hogy van egy réteg, akinek remek szolgáltatása van, de mégsem annyit keres vele, amennyit megérdemelne. Ők nem tudnak milliókat szánni reklámra és nem akarják elpazarolni a pénzt megfizethető, ámde közepesen gyenge kivitelezőkre. Ezért készítettem el nekik a Websiker Mentor programot, hogy több mint 20 év tapasztalatával elérhető áron segíthessek felépíteni a saját, vevőszerző weboldalukat. Lehetek a Mentorod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük