websikehealthcheck

Szuper, a 6 havi díjfizetésű Start csomagot választottad…

  

 WEBSIKER START
Weboldal Csomag
Féléves díjfizetéssel

Kezdd el a weboldalad csak 6 havi bérleti díjjal és kedvezőbb havidíjat + kivitelezői segítséget is kapsz ajándékba

83.940 Ft
helyett
-15% kedvezménnyel csak

br. 71.940 Ft / 6hó
(azaz 11.990 Ft / hó)

+AJÁNDÉK 56.000 Ft értékben:
1 óra tanácsadással
32.000 Ft értékben
2 óra kivitelezői segítséggel

24.000 Ft értékben

EZT VÁLASZTOM

A csomag fentieken kívül azokat az összetevőket tartalmazza, amit a havi díjfizetésű csomag.

 

Csak töltsd ki az űrlapot az igényléshez
és megrendelésed máris megkapjuk…

Gyakori kérdések és a válaszok a megrendelés előtt…

“Hogyan tudok fizetni majd , ha lejár a csomagom?”

A 6. hónap vége felé kapsz tőlünk e-mailben egy díjbekérőt, amelyet átutalással vagy CIB biztonságos bankkártyás fizetéssel fogsz tudni teljesíteni. Az első díjat is így tudod befizetni a kezdéshez.

“Kié lesz a domain név és a tárhely?”

A leggyorsabb ügyintézéshez a Websiker Mentor vállalkozása regisztrálja a tárhelyet és a domain nevet, amelyet mi kezelünk a továbbiakban a Te megbízásodból, díjait pedig a nekünk fizetett havidíjak tartalmazzák, így nincs extra költséged.

“Kérhetem, hogy a domain és tárhely az én tulajdonom legyen?”

Természetesen bármikor kérheted, hogy a szolgáltatásokat a nevedre írjuk, de megnyugtatlak, hogy előfizetésed során soha nem lehet másé a domain neved, vagy tárhelyed, kizárólag akkor, ha Te díj nemfizetéssel lemondasz róla.
Ez viszont akkor is így van, ha egyből a saját nevedre kerülnek ezek a szolgáltatások, nem fizetés esetén eladhatóvá válik másnak.
Ha mégis saját néven szeretnéd tudni, akkor jelentkezés után a domain és tárhely  rendelést kérésedre a Te adataiddal végezzük el.

“Enyém lesz valamikor a weboldal?”

A bérlés alapvetően nem összekeverendő a részletfizetéssel, tehát itt nincs lejárata az időnek. Képzeld inkább úgy el, mint egy albérletet. Akármeddig élsz benne, nem lesz a sajátod.
Ezzel együtt viszont a problémák sem a tieid, így nem kell foglalkoznod a biztonsággal, havi díjjakkal, elvégzendő karbantartásokkal és a weboldalad is folyamatosan frissül a legújabb fejlesztésekkel néhány havonta. Így soha nem avul el, és megkapod mindig az újításokat, amit egy vásárlás esetén külön kellene mindig megvenned.

Ezzel együtt ha kéred, bármikor átadjuk neked a saját weboldalad bérlés-mentes konstrukcióba, mindössze egyszeri 50.000 Forint díjért és a havi díjak megszűnnek, de az extra alap szolgáltatások is ezzel együtt.

“Létezik egyszeri díjas konstrukció vagy részletfizetési lehetőség is?”

Mindkét verzió megoldható. Egyszeri díjas Mentor Programom megvásárlásához kattints ide.
Részletfizetési lehetőséget pedig egyedi elbírálás alapján adunk. Kérlek, írj nekünk e-mailt a kapcsolat űrlapon és telefonon pontosítjuk az igényeid és a megoldási lehetőségeket.

“Van rá valami garancia?”

Ha aggódsz a minőség miatt, először válaszd az 1 hónapos konstrukciót, hogy kipróbáld a csomagom.
Gyakorlatilag 1 hónapnyi díjat kockáztatnál, de még azt sem veszíted el, ha nem tetszik a Mentor Program és a Websiker Weboldal Csomag, ugyanis a domain és tárhely a tiéd, +vettél 1 hasznos könyvet, 2 értékes e-bookot és 1 hónap alatt annyi videóm nézed meg, amennyit csak bírsz. Szóval ha ez így rizikós, akkor sorry… nem biztos, hogy neked való a vállalkozás.

“Bérelni érdemesebb, vagy megvenni?”

Mindkét konstrukció mellett vannak érvek és egyik sem rosszabb a másiknál. Csupán más előnyei vannak. A bérlés mellett az szól, hogy nincs kezdeti nagyobb díj és a weboldal alapszoftvere nem avul el, mivel csapatunk mindig fejleszti és gondozza.
Megvásárlás esetén ezért újra és újra fizet egy vásárló a programozónak, aki csak azt végzi el, amit kérnek tőle. A bérlésnél mi fejlesztünk olyan funkciókat, amelyek hasznosak, de a tulajdonosnak talán eszébe sem jutna, hogy kellene.

Amennyiben továbbra is aggaszt a kérdés, írj nekünk itt, és kérj egy telefonos konzultációt, ahol megvizsgáljuk, a Te esetedben melyiket érdemesebb választani.

„Mi történik a megrendelés után, mikor fogom tudni használni, amit megrendeltem?”

Az űrlap kitöltése után következik a befizetés, majd ezután kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amelyben benne lesznek a szükséges tudnivalók.
1. Azonnal megkapod a belépési lehetőséget a zárt VIP Facebook csoportba.

2. Rögtön eléred az első, díjmentes tananyagaidat, amely segít kiválasztani például a domain neved és segítünk elindulni a tanulásban és a helyes sorrend kiválasztásában.

3. Kollégáim folyamatosan dolgozzák fel a megrendeléseket így max. 1-2 munkanapon belül megkapod a hozzáférésed a Websiker Online Oktatóközponthoz – ahol elkezdeted a tanulmányaidat.

4. Amikor elküldöd nekünk a domain név választásodat, megrendendeljük neked és máris telepítjük a kulcsrakész Websiker Weboldal Csomagodat és küldjük a hozzáféréseket részedre.

5. minden pénteken postázzuk az előfizetők első könyvét – a Profitáló weboldal pénzkidobás nélkül -t.

6. elküldjük e-mailben a hozzáférést a másik két e-bookhoz.

„Mi történik, ha nem fizetem be valamelyik havi díjat?”

Ebben az esetben elveszíted a zárt csoport és az oktatóközpont hozzáférésed arra az időre, amíg újra be nem fizeted a díját.
A weboldalad elérhetetlenné válik szintén a szükséges díj befizetéséig. A weboldalt és a hozzá tartozó szolgáltatásokat 31 nap utáni díjtartozás után töröljük.

„Lehet szüneteltetni a szolgáltatást úgy, hogy ne törlődjön a weboldalam?”

Természetesen lehet kérni, hogy mentsük el a weboldalt későbbi használatra. Ennek díja kétféle lehet:
1. 2000 Ft/hó és így a levelezés is használható marad
2. 5000 Ft/hó és a levelezés és a zárt csoport tagság is elérhető marad.